Kerst en oudejaar

Het einde van het jaar komt om met rasse schreden dichterbij.

Om deze dagen feestelijk in te zetten kan u hier ideeën vinden zodat u ten volle van het eindejaar kan genieten.

Onze kerst en eindejaars suggeties vind je hier

Openingsuren tijdens de feestdagen:

Vanaf 23 december tot 31 december staan wij alle dagen tot uw beschikking van 10.00 uur tot 18.00 uur.
uitzonderlijk 25 december open van 10.00 uur tot 16.00 uur.

1 januari gesloten

 

  • Home
  • Recepties
    • Receptie
    • Zelf samstellen
    • Degustatie receptie
    • Barkrukken en statafels
  • Buffetten
    • Koud buffet
    • Buffetten "more than one"
    • Fingerfood
    • Meet & Greet
    • Broodjes en wraps
    • Kaasbuffet
    • Breughel buffet
    • Formule inclusief locatie en dranken
    • Dranken
    • Ontbijt / Lunch
  • BBQ
    • BBQ
    • Luxe BBQ
    • Winter BBQ
    • All-in BBQ
  • Diners
    • Feest diners
    • Diners verenigingen
    • Verenegingen kerstvoorstellen
  • Eindejaarsfolder
    • Kerst en eindejaarsfolder
    • Oudejaarsavond All-in formule
    • Eindejaarsfolder vanaf 25 pers.
    • Gratis fles wijn
  • Contact

Kerst en eindejaarsbuffet 1

  • Verse wilde zalm met rozemarijn
  • Gerookte forel
  • Perzik met tonijn en dille
  • Tomaat opgevuld met grijze garnaal
  • Gebraden rugstuk van het varken en fruit
  • Hespenrolletje met asperge
  • Gerookte eendenborst
  • Wildpaté met uienconfituur
  • Kip afgewerkt met vers fruit
  • Gegarneerde wintereitjes
  • Huisgemaakte aardappelsla
  • Verse wortelen
  • Komkommerschijfjes
  • Salade van geraspte knolselder
  • Groene boontjes met zilverajuintjes en bospaddestoelen
  • Mengeling van diverse soorten sla
  • Gepelde tomaat met gesnipperde ajuin
  • Pastasalade met paprika 

Sausjes voor vis en vleesgerechten
Assortiment broodjes

Prijs per persoon  € 28,00 incl. BTW

Kerst en eindejaarsbuffet 2

  • Gerookte forel
  • Peertje met grijze garnaal en mango
  • Gerookte zalm
  • Tomaatje met tonijn, sjalot en dille
  • Scampiespiesje
  • Torentje van aubergine, mozarella en ham
  • Rosbief
  • Gerookte eendenborst
  • Gebraden rugstuk van het varken
  • Wildpaté met uienconfituur
  • Gegarneerde wintereitjes
  • Huisgemaakte aardappelsla
  • Verse wortelen
  • Komkommerschijfjes
  • Salade van geraspte knolselder
  • Groene boontjes met zilverajuintjes en  bospaddestoelen
  • Mengeling van diverse soorten sla
  • Gepelde tomaat met gesnipperde ajuin

Sausjes voor vis en vleesgerechten
Assortiment broodjes

Prijs per persoon  €32,00 incl.BTW

Buffetten van 4 personen. Borden , bestekken, servietten en levering in een straal van 10 km vanaf 10 personen gratis.
Ruime parking voor afhalingen. Bij leveringen en afhalingen vragen wij € 50,00 waarborg voor de materialen.
Materialen worden binnen de 5 dagen proper terug bezorgt zoniet vragen wij een meerkost. 

 

Warme gerechten

enkel op 24 en 25 december verkrijgbaar

Aperitiefhapjes             

Trio van glaasjes 

Italiaanse ham met mozarella
Rivierkreeftjes met mango en avocadosalade
Mousse van kwartel en pruimencompote

Prijs per persoon € 6,00 incl.BTW 

Borrelplank                                

Kaas- en hamblokjes
Grissini met parmaham en dipsaus
Champignons gevuld met geitenroomkaas
Rozemarijn grissini met olijf  en zalmtapenade

 Prijs per persoon € 5,00 incl.BTW 

Voorgerechten

  • Pate met perenchutney en vijg        €8,00 
  • Parmaham met meloen                 €10,00                                     
  • Gerookte zalm, rivierkreeftjes, mango en dillemayonaise        €10,00
  • Garnaal cocktail                            €12,00

Al onze voorgerechten zijn vergezeld met broodsoorten en kruidenkaas

Soepen

  • Tomatenroomsoep met  kerstballetjes                                        €5,00
  • Knolselderijsoep met   gerookte zalm en verse peterselie          €6,00
  • Pompoensoep met opgeklopte room en hazelnoot                     €6,00

Warme tussengerechten

  • Luxe vol-au-vent van parelhoen en cantharellen                            €9,00
  • Gevulde portobello met   aubergine en roomkaas (vegi)                €9,00
  • Scampi’s in kreeftenroomsaus   afgewerkt met rode paprika        €13,00
  • Tapasschotel van vier gerechten                                                   €13,00

Hoofdgerechten

  • Gebraden eend met babypeer appeltjes, mandarijn en veenbessen,        €20,00
  • Kalkoenrollade gevuld met  appel, rozijnen en bessenportsaus               €15,00
  • Varkenshaasje met crème van wilde boschampignonnen en kastanjes   €17,00
  • Hertenzadel en wild zwijn  met puree van pastinaak en gember              €21,00
  • Opgevulde kerstkalkoen met  druivensaus, appelsiensaus en vleesjus   €19,00 

Al onze hoofdgerechten zijn vergezeld van   een groentenboeket en krokketjes

U kan kiezen uit 2 soorten groentenboeket:

  • Spruitjesschotel uit de oven met spekjes en  walnoot
  • Gevulde groenten courgette
  • Groentenmengeling van wortel, bloemkool, broccoli en paprika

Desserten

  • Triffel van blauwe vruchten, mascarpone en speculaas                 €5,00
  • Kerstijstiramisu afgewerkt met gekarameliseerde hazelnoot          €6,00
  • Symphonie uit de dessertkeuken                                                    €7,00

 

Gerechten vanaf  4 stuks te verkrijgen.
Gerechten dienen zelf opgewarmt te worden.

Borden , bestekken, servietten en levering in een straal van 10 km vanaf 10 personen gratis.
Ruime parking voor afhalingen. Bij leveringen en afhalingen vragen wij € 50,00 waarborg voor de materialen.
Materialen worden binnen de 5 dagen proper terug bezorgt zoniet vragen wij een meerkost. 

Traiteur Omnibus Koningin Astridlaan 78 / 2550 Kontich 03/457.96.30 03/293.94.30 info@omnibus.be
Cookies & privacy
webdesign antwerpen by I-Com © 2019
×